1.)Bemutatkozunk
2.)Csoportok
3.) Little artists angol játszócsoport délelőtt
4. Little artists angol játszócsoport délután
5.)Little artists angol játszócsoport szombat délelőtt
6.)Fit anf Fun Fitness –for kid sin English
7.)1 nap angolul ovi helyett
8.)Szombati angol iskola
9.)Utazgató péntek
10.) ANGOL felnőtteknek

1.)BEMUTATKOZUNK

FUN SCHOOL GYEREK NYELVISKOLA

TANFOLYAMOK

A FUN SCHOOL óvodások, kisiskolások számára indított nyelvi kurzus, ahol könnyedén és vidáman tanulhatnak idegen nyelveket a jelentkezők.(angol; német,francia,)

A Fun School óráit az English Dream Oktatási Kft nyelvtanárai tartják a hozzánk jelentkező kis diákoknak.

Nyelvoktatás – “Nyelvtudás könnyen és vidáman”

Mottónk is hírdeti, itt a gyerekek örömmel sajátíthatják el a választott nyelvet mondókák, dalok és érdekes feladatok segítségével, melyhez segítségül hívunk különböző történetek főszereplőit.
Hiszünk és bíznunk abban, hogy idegen nyelvet a legkönnyebben megszerettetni a kisgyermekekkel: sok-sok szeretettel, játékkal, mozgással, mókával és dallal lehet, hiszen ezek azok a dolgok, amin keresztül közelebb juthatunk a gyerekekhez, kielégíthetjük kíváncsiságukat.

Sok éves tapasztalatunk is azt bizonyítja, hogy a mozgáson keresztül még hatékonyabban és élvezetesebben tudjuk a gyerekeket játékosan bevezetni az angol nyelv szépségébe, dallamába és vidámságába.

HOGYAN CSINÁLJUK ?

Játékosan, változatos mozgásformákkal, vidáman, könnyedén, túlterheltség, gátlások és stressz nélkül kezdjük el a korai nyelvoktatást. Mindezt a gyerekek életkori sajátosságainak megfelelően,képzett pedagógusok vezetésével, aki nem csak az idegen nyelvet ismeri kiválóan, hanem a gyerekhez vezető utat is. A nyelvoktatás lényege, hogy a mozgáson keresztül érdekes, izgalmas játékokkal vezetjük be a gyerkőcöket az idegen  nyelv világába, ahol csupa újdonság és izgalom vár rájuk.

Foglalkozásainknak az idegen nyelv megismerése és megszerettetése mellett még számos előnye van, mint például fejleszti a gyerekek mozgáskoordinációját, ritmusérzékét, segíti a társas beilleszkedést és növeli az önbizalmat.

 A kisgyerek cselekvésen keresztül tanul:

Minden olyan játék, vagy játékos feladat, ahol a testét kell használni, kommunikációval bír. Minél korábban kezdjük, annál könnyebben és gyorsabban lehet eredményt elérni. Legfontosabb feladatunk a szókincs folyamatos bővítése, hisz a gyerek először csak megfigyelőként vesz részt egy-egy foglalkozáson, majd egy idő után kezd el reagálni a dolgainkra. Majd kész mondatokat gyárt saját magától

Angol nyelvű, vidám, pergő mondókák, dalok adják a foglalkozás alaphangulatát, ezeknek a ritmusára zajlik a torna, mozgás, játék. Segítséget nyújtanak a különböző hanganyagok, CD-k és DVD-k is. A torna 45 perces, a gyerekek angol nyelvű irányítással tornáznak, mozognak, játszanak saját életkoruknak megfelelő módon, használva a mozgásokhoz tartozó mondókákat és dalokat.

FEJLESZTÉS

Minden korosztálynak ugyanolyan formában történik. A különbség csak az, hogy életkoruknak megfelelő szókinccsel, hanganyaggal, mondókákkal és kész mondatokkal bővül a tudásuk. 7 éves kortól már kevesebb hangsúly esik a mozgásra.

A nyelvi képzés sajátossága és egyedisége még itt is abban rejlik, hogy a gyerkőcöket nem “nyúzzuk” a nyelvtan bonyolult szerkezeteivel, hanem megpróbálunk olyan életszerű szituációkat teremteni számukra, ahol ők is könnyedén és vidáman sajátíthatják el az adott idegen nyelvet.

ÉRDEKESSÉGEK AMELYEKET KUTATÓK ÁLLITANAK

Az első hat évben az agy tényeket és információkat fogad be s ezeket elraktározza a memóriába. Egy második nyelv elsajátítása fejleszti a gyermek agyának idegpályáit a halláshoz és általános intelligenciához.

Aki 2 nyelvet hall, két nyelven beszélnek vele az úgy nő fel, hogy mindkettőt érti. Az új nyelv ismerete egy új emberhez kötődik, akivel kapcsolat alakul ki. Ha ez pozitív, akkor a gyerek meg akarja értetni magát a”szeretett” személlyel így motiválva van az aktuális nyelv használatára. A személyes kötődésből fakadó megértési és megértetési vágy kiváltása a kisgyermekkori nyelvtanulás egyik alappillére.

A gyerek nem nyelvet tanul, hanem az anyanyelv elsajátításához hasonlóan „felszedi” az új nyelv szókincsét, szabályait. Eleinte csak értenek, majd megszólalnak. Közös cselekvésekből kitalálják a szavak jelentését.

A nyelvi váltás gyorsan természetessé válik, ha a helyzet kellemes, meleg, barátságos.

 

2.)Csoportok,korosztályaink

Baby Talk: babáknak, tipegőknek

English Jump: 2-5 éves korig

First words: 5-7 éves korig

English for kids: 7-9 éves korig

I love English: 10 éves kortól

1.)1 órás  foglalkozásaink:   

ÁRAINK
Létszám Ft/ óra( 60 perc)
6 fő vagy fölötte 1600
5 fő 1800
4 fő 2400
3 fő 2900

 

3.)Little artists angol játszócsoport délelőtt

Szeretettel várjuk délelőttönként azokat a 1-3 éves Pipacstündéreket és Pipacsmanókat, akik még nem járnak bölcsibe vagy oviba, de szeretnének egy szuper gyerek közösséghez tartozni mindezt 1 idegen nyelv használatával 3 teljes órát tölthettek velünk minden héten 1 nap  9-12-ig.                                   Izgalmas programokat szervezünk, ahol biztos hogy senki nem fog unatkozni, hisz itt minden RÓLATOK szól. Minden foglalkozás angol nyelven történik. Táncolunk, tornázunk, kézműveskedünk, bábozunk, mesélünk. 1 másik világba kalauzolunk el mindenkit, ahol a kötelező nyelv az angol :)                                  Itt ismerkedhettek meg Barneyval a lila dinóval  és barátaival, akik Amerikában élnek, Katyvel a zöld hernyócskával, A lusta katicával, Spot-tal a kiskutyával aki mindig rengetek kalanddal vár titeket.

Önfeledt és érdekes napot tölthettek velünk, ha jelentkeztek.

A foglalkozásokat 2 helyszínen tartjuk: 1. emeleti csoportszobában, és a földszinti tornatermünkben.

RÉSZVÉTELI DIJ: 4950 ft/ fő/ alkalom

A játszócsoport csak  megfelelő létszám esetén indul, ami minimum 5 fő.
Előzetes jelentkezés szükséges.
Jelentkezéskor jelöljétek meg azokat a napokat, melyek jók lehetnek számotokra, hisz a korosztályokat különböző napokra szeretnénk betenni.

CSOPORTOK

– 1 éves kortól – 2 éves korig
-2 éves kortól – 3 éves korig
4.) Little artists angol délutáni játszócsoport

Nem kell 3 különböző foglalkozásra elhordani a gyerkőcöket!!!!

Itt mindent megkap egy helyen! ( zene-tánc, torna, kézműves)

És ezt mind ANGOL nyelven!!!!

Heti 2 teljes óra  ( 3x 40 perc) móka, kacagás, közös alkotás, mindez angol nyelven. Minden hónapban különböző témát dolgozunk fel melyet aktív játékkal, zenével, tánccal, tornával, kézműves elemekkel színesítünk, gyerekirodalmi alkotásokkal ismerkedünk.

 A foglalkozások 4 részből állnak:

Circle time: körben ülve beszélgetés az adott témáról
Story: könyvek segítségével az adott téma szavainak, kifejezéseinek, mondatainak elsajátítása–Music: dalok, mondókák ,tánc, mozgás– Art: kézműveskedés a témához kapcsolódóan

Témák:
– Szeptember: Én és a családom
– Október: Ősz és Halloween
– November: Szinek és számok
– December: Karácsonyi készülődés
– Január: Tél
– Február: Téli sportok+ Valentin nap
– Március: Növények, gyümölcsök,zöldségek
– Április: Tavasz
– Május: Állatok
– Június: Nyár ás utazás járműveken

A foglalkozásaink állandó szereplői:

1 db Magic boksz

A gyerekek minden foglalkozás előtt izgatottan várják, aznap mit rejt  a varázs doboz. Minden, ami előkerül belőle a foglalkozás egyes részeinél fontos szerepet tölt be…Ők is hozhatnak a témával kapcsolatos  varázslatos cuccokat melyeket előveszünk, és bevonjuk az aktuális témánkba.

 Varázsló  

Aki elővarázsolja a gyerekekből a „ TUDÁST” :) Aktív része Ő is a foglalkozásunknak…  Sok meglepetéssel várja őket.

3x 40 perces foglalkozás díja: 4200 ft

Foglalkozások időpontja:

Hetente 1 vagy 2 alkalom, 16.00 – 18.00 vagy 16.30 -18.30 ig. Erről a csoport dönt.

5.) 1 nap angolul ovi helyett (3-6)

Milyen előnyei vannak, ha a kicsik már egész korán találkoznak másik nyelvvel,rendszeresen ugyanabban a környezetben?

 1. A gyerekek nem is tudnak róla, hogy rendszert tanulnak, felszedik a nyelvet (szaknyelven : elsajátítják). Ez nem tudatos tanulás, hasonló az anyanyelv elsajátításához.
  Spontán motiváció és érdeklődés jellemzi. A szabályokra a kicsik “ráéreznek”, nem tudatosan tanulják meg.
 2. A kicsik sokkal természetesebben fogadják el, hogy egy tárgyat, cselekvést, tartalmat többféle módon, több nyelven is meg lehet nevezni.
 3. Segíthetünk a nyelvtanulás iránti fogékonyság, érzékenység kialakulásában – mindezt a velük született egészséges kíváncsiság kihasználásával. A könnyedség megőrzésével jó alapot adhatunk a későbbi iskolai nyelvtanuláshoz is.

Hogyan csináljuk?

 1. Nagyon fontos a játékosság, a spontaneitás, észrevétlen tanulás és tanítás kell, hogy legyen a nyelvvel való foglalkozás.
 2. A kommunikáció az adott nyelven természetes élethelyzetekben történik. Tévedés azt hinni, hogy ez csak anyanyelvi személlyel, vagy érhető el.Sok-sok mondókával, verssel, dallal (cd-k segítségével), mesével (dvd-n), kezdjük a tanítást. Később alkalmazhatunk egyszerűbb utasításokat, kérdéseket.
 3. Ha a gyermek megérti a nyelvet, de magyarul válaszol, vissza idegen nyelven válaszolunk neki. Nem fordítjuk le a szavakat, próbáljunk olyan nyelvi környezetet teremteni, mint az anyanyelve esetében (még ha egyszerűbbet is).  Egyszerű utasításokat használunk, a mindennapi rutinba beépül az idegen nyelv.
 4. A kisgyerek cselekvésen keresztül tanul: olyan feladatokat adunk,  olyan játékokat játszunk, amelyekben egész testükkel adhatnak választ a megértett információra. Sok demonstrációt alkalmazunk (képek, bábok, kártyák, tárgyak, cselekvések, számítógép).
 5. Minél korábban kezdjük, annál könnyebben és gyorsabban lehet eredményt elérni. Azok a gyerekek, akik korán megismerkednek valamilyen nyelvvel, hosszú távon magasabb szintre jutnak el.
 6. A hangsúlyt a szókincs bővítésére fektetjük: eleinte úgyis csak érteni fog a kicsi, aztán szavakkal fejezi ki magát. A lényeg a kommunikáción van, mindennapi élethelyzetek szavait, utasításait alkalmazzuk (étkezés, tisztálkodás, játék stb.).
 7. Nem ijedünk meg, ha a kicsi kiejtése nem szabályos, később úgyis alakulhat a sok eredeti anyag használatával (dvd, zene, mondóka).

Nem a korrekció a fontos!  A játékosság megőrzésére és a kommunikáció fenntartására koncentrálunk.

Gyakorlatban:

-napi rutin angol nyelven
-mozgásos feladatok
-mese nézés angolul
-megismerkedünk saját környezetünkkel
-rövid mondatokat tanulunk
-egymástól tanulnak

A JÁTÉK nyelve is az ANGOL

 

6.)Szombati angol iskola
6-12 éves gyerekeknek korosztály szerint.
A kommunikáció nyelve kizárólag az angol.
Elfelejtjük az iskola szigorú kereteit! Itt Témakörre bontva haladunk lépésről lépésre, hogy a gyerek hétről hétre egyre nagyobb tudást szedjen fel.
Sokat mozgunk, színes, érdekes eszközökkel tesszük még értékesebbé foglalkozásainkat.
Érzékszerveinkre hagyatkozva ismerkedünk közvetlen környezetünkkel.
Gondolkodunk, kreatívkodunk,drámázunk, kísérletezünk,magunk gyűjtünk anyagokat az aktuális témához.
Sütünk, főzünk, kirándulunk.
7.)Utazgató péntek

8.)Fit and Fun Fitness –for kid sin English

Fit and Fun Fitness  –  for kids
In English

Vidám, szórakoztató, mókás gimnasztika, táncos, bohókás elemekkel, életvidám, örökmozgó gyerkőcöknek.
Szuper zene, szuper gyakorlatok, szuper közösség!
Mozgáson keresztül még hatékonyabban és élvezetesebben lehet bevezetni gyerekeinket az angol nyelv szépségeibe.

A foglalkozások során megtanuljuk a hétköznapi élettel kapcsolatos kifejezéseket, melyekhez az angol dalok, mondókák adják az alapot.
Használunk mozgásfejlesztő eszközöket ( ejtőernyő, trambulin, alagút, fitball labda, gördeszka, rácshinta, bordásfal, zsámoly, hulla-hopp karika)
Ezek fejlesztik a gyerekek nagymozgását és egyensúlyát.
Korosztályra
bontott csoportokban dolgozunk.
Itt a mozgás szeretete a lényeg!
Jelmezbe öltözünk.
Drámázunk.
Imitálunk különböző szituációkat.
-hajókázunk: row row row your boat
-utazunk: weels on the bus
-Állatokat utánozunk: 5 little monkeys

A foglalkozás részei:

1.)Warm up activities – bemelegitő gyakorlatok ( nagymozgás, egyensúly)
2.)Fun part : jumping, dancing, singing
3.)Creativity games- csoportos játékok, levezetés

 

9.) ANGOL felnőtteknek

Close Menu