A Pipacstündér és Pipacsmanó Családi Napközit az English Dream kft működteti.
A kis létszámú csoport lehetőséget ad a gyerekekkel való egyéni foglalkozásra, sajátos igényeik figyelembevételére. Itt úgy érezheti magát a gyerek, mintha otthon lenne. Gondoskodunk az otthoni tűzhely melegéről, sok időt töltünk a szabad levegőn, hisz annak regeneráló hatása van, biztosítjuk az önfeledt játékot.

Vigyázunk és óvjuk a körülöttünk lévő környezetet, gyermekeinket is igyekszünk erre tanítani. Környezetbarát anyagokat használunk. A szelektív hulladékgyűjtést szorgalmazzuk, energiatakarékos égőket használunk.

A csanában történő gondozás pozitív oldalai

A nevelés, gondoskodás kis létszámú csoportban történik, csoportonként
maximum 7 fővel. Így hatékonyabb a képességfejlesztés.

Ahol kevés a gyerek, kevesebb a baci is, így a gyerekfertőzések ritkábbak.

Az óvodapedagógus minden gyerekkel külön foglalkozik, figyelembe véve képességeiket, egyéniségüket. Segít nekik saját tempójukban fejlődni.
“Segíts, hogy magam csináljam” “Én, Én, Én”.

Minden szempontból megfelel a gyerekek, szülők igényeinek, tágas helyiségekkel, csoportszobákkal rendelkezünk. A helyiségek úgy vannak berendezve, hogy a mozgástér elegendő legyen 7 főnek és azok a gyerekek is jól érezzék magukat, akiknek az átlagnál nagyobb a mozgás igénye. A bútorok és berendezési tárgyak mérete igazodik a gyerekek méreteihez,
így segítség nélkül elérhetnek mindent, kiszolgálhatják magukat, ezáltal fejlődik az önállóságuk. A játékok és könyvek minden korosztály számára érdekes, mindenki talál magának megfelelő eszközt.

Jelenleg 2 bölcsis csoport kialakítására van kapacitásunk

Close Menu