“Azt hiszem álmodni sem tudtam volna jobb helyet gyermekeim számára  mint a Pipacstündér. Van erdő, friss levegő,csodálatos nevelők, családias hangulat, szeretetteljes közeg…de  számomra ami a legfontosabb, hogy mindkét gyerekem minden nap örömmel indult a Pipacsba és imádtak minden ott eltöltött napot!

Kislányunk másfél éves kora óta jár a Pipacsba, amit őt, mi is nagyon megszerettünk. A beszokós hetek nagyobb nehézségek nélkül gyorsan elrepültek, köszönet érte Melinek és Juditnak, akik azóta is Panni szíve csücskei. A “dolgos” hétköznapok elfoglaltságai közül Panni legjobban az udvari játékot (főleg hintázás) és Gózon Évi zenefoglalkozását szereti és nagy kedvence még a tornatermi móka. A kedves, gondoskodó óvónéniknek köszönhetően anyukaként biztos lehetek abban, hogy vidáman, boldogan telnek Pannink Pipacstündéres napjai és azt hiszem nincs is ennél fontosabb.

Kisfiam 1,5 éves korától egészen 5 éves koráig ide járt és biztos vagyok benne hogy mindig emlékezni fog az első ovijára és óvónénijére! Családias környezet, jó levegő, kedves pedagógusok, Zeneovi, bábos gyerek torna, családi programok, hagyományőrző foglalkozàsok…..ezek azok amiért nem csak a gyerekek, de a szülők is szerettek idejárni. 🙂 mindenkinek csak ajánlani tudom!

Close Menu