Nagy Diána
intézményvezető, tulajdonos

Ha magamról csak egyetlen egy mondatot mondhatnék, ez lenne: Egy örök álmodozó vagyok ….
6 éves korom óta tudom, mi akarok lenni, és mit szeretnék csinálni!

TANÁR és TANITANI
Soha nem is gondolkodtam másban. Mindig és mindenhol tanítottam a körülöttem lévőket. Én élveztem, ők kevésbé 🙂 Nem is volt kérdés a pályaválasztás.
2001-ben végeztem a Nyíregyházi Tanárképző főiskolán tanító, angol szakos tanárként. Közel 2 évet töltöttem az USA-ban ahol babysitterként dolgoztam.
Már ott fogalmazódott meg bennem, hogy haza térve kicsi gyerekeknek szeretnék angolt tanítani.
2003 – tól 2007- ig  tanítottam minden korosztályt. Felnőtteket, középiskolásokat, kis iskolásokat és ovisokat.
2007-2009-ig a Globus Nyelviskola aktív nyelvtanára voltam. Ez hatalmas élmény volt számomra, hisz saját tudásomat is mélyíthettem az üzleti élet területén.
A szívem viszont visszahúzott a kicsikhez. Egy olyan intézményt képzeltem el magamnak munkahelynek, ahol gondozhatom, szerethetem, fejleszthetem és taníthatom a gyerekeket.

2009- ben elvégeztem a családi napközi vezető képzőt, és júniusban nyitotta meg kapuit a Pipacstündér Családi napközi, ezzel az álmom valóra vált. Saját bölcsim, ovim lett, ahová csodálatos gyerekek jártak, a mai napig is járnak, én pedig megtaláltam azt, amire mindig is vágytam…
Az évek folyamán sok gyerekünk lett és ezzel a háttérmunka is megnövekedett. 2011-től  már csak intézményvezetőként és óraadóként dolgozom a Pipacsban hisz ez év  májusában megszületett a kislányom. De így is aktív tagja vagyok a csapat minden napi életének. Heléna 2 hetes kora óta Pipacstündér, így nem volt nehéz összeegyeztetni a munkát és az anyaságot. Mindig is erre vágytam, hisz neki és érte is hoztuk létre ezt az intézményt. A Pipacstündér kitölti az egész életemet. Szabadidőmben szeretek aktívan sportolni. Jelenleg az IWI Fitnesz – Wellnesz – Sport Iskola   gyerekfitnesz oktatói szakra járok, hogy átadhassam a mozgás szeretetét azoknak a gyerekeknek, akiket ez érdekel. Közös imádott hobbink a lányommal a lovaglás.
Az egészséges életmód mindig is fontos szerepet játszott az életemben, igyekszem családomat és a környezetemet is „megfertőzni” ezzel.

Close Menu